Angajarea lui Călinoiu la Aparegio a nemulțumit și PSD Gorj

1974

Ion Călinoiu, fostul șef al SGA Gorj, își începe, astăzi, serviciul la Aparegio, pe o funcție de șef birou. Mai precis, Călinoiu este viitorul șef al Biroului Regionalizare din Aparegio Gorj, funcție apărută la recomandarea Curții de Conturi. Angajarea din pensie a lui Călinoiu a stârnit un val de comentarii negative pe rețelele de socializare, determinând o reacție, oficială, a PSD Gorj. Mai precis, partidul a dat vina pe directorul Aparegio pentru angajarea fostului președinte executiv al PSD Gorj, subliniind că organizația nu a fost consultată în legătură cu decizia lui Pătrășcoiu.

Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio Gorj, a confirmat, vineri, pentru Gorjeanul faptul că Ion Călinoiu va începe munca în societate, chiar din această săptămână. Angajarea lui Călinoiu, aflat la pensie, a spus directorul Aparegio, nu a avut nevoie decât de aprobarea directorului general. Pătrășcoiu a menționat, de altfel, că a așteptat ca Ion Călinoiu să se pensioneze pentru a-i oferi acest post, care impune o relație cu 15 UAT-uri, fonduri europene și investiții cu acestea. Ion Călinoiu a fost directorul SGA Gorj până în decembrie anul trecut. Acesta s-a pensionat între timp, deoarece nu mai putea reveni la Consiliul Județean, locul de consilier personal fiind ocupat de Toader Pasti Cristian.
PSD a reacționat, sâmbătă, negând că are vreo legătură cu angajarea lui Călinoiu la Aparegio astfel: ,,Conducerea PSD Gorj nu are absolut nicio legătură și nu cunoaște deciziile luate în cadrul Societății Aparegio, spre deosebire de Partidul Național Liberal, unde numirile în funcții se fac doar cu acordul șefului filialei Gorj, deputatul Dan Vîlceanu (așa cum de altfel a reclamat și primarul Romanescu în repetate rânduri).Prin urmare, angajarea domnului Ion Călinoiu într-o funcție de conducere în cadrul societății nu a fost discutată, și cu atât mai puțin hotărâtă, la nivelul conducerii PSD Gorj. Singurul care poate oferi răspunsuri cu privire la motivele acestei angajări este directorul general al Aparegio, Traian Pătrășcoiu.Conducerea PSD Gorj solicită public directorului general să-și asume decizia luată.O dovadă a faptului că PSD Gorj nu are nicio implicare stă chiar declarația lui Traian Pătrășcoiu cum că ,,angajarea nu are nevoie decât de aprobarea directorului general”.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. Poate ca a fost hotarata, angajarea lui Calinoiu, de care sefii lui Bartalles? Asta sa intelegem din comunicatul pesedeului, din tacerea lui Romanescu si a peneleului si din mentinerea lui Patrascoiu si de catre liberali, pe post?

  2. Romanescu a încercat să spargă gașca roșie de la furnizorul de apă, dar nu stă în pixul lui destituirea. A fost creată o entitate, ADIA Gorj, pe lângă CJ Gorj, al cărui șef este pesedistul Cosmin Popescu. Pe de altă parte, această struțo-cămilă, inventată și exploatată de către haita roșie pisdistă, are ca acționari reprezentanții tuturor UAT-urilor (orașe/comune) care au delegat către aparegio serviciul de apă-canal. În concluzie, consiliul local este al pisdiștilor, nu al liberalilor, iar Târgu Jiul mai are doar vreo 20% din nr. de voturi în ceea ce privește hotărârile cu privire la furnizorul de apă. Pisdiștii, ca și în cazul lui petreșcoiu, ung în funcții doar pensionari, pentru că aceștia trebuie să-și primească recompensele pentru serviciile aduse haitei, precum și pentru faptul că pensionarii nu suportă (prea mult) regimul de detenție. Să tot dorim schimbarea metehnelor comuniștilor, păstrând aceiași tractoriști la butoane, nu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here