Andrieş, supărat din nou pe arbitraj

225

Energia a pierdut un meci extrem de important, scor 29-28 (15-11), în faţa Stelei, iar perspectivele se arată destul de sumbre.
Antrenorul echipei gorjene crede că Energiei i-a lipsit la Bucureşti nu doar un strop de şansă, ci şi respectul federaţiei, care a delegat arbitri neexperimentaţi la meciul cu Steaua: „Clar ne-a lipsit șansa. Energia a făcut demersul către Federație să ni se dea arbitri competenți pentru asemenea partide, pentru că sunt partide importante pentru noi, iar Federația, cu bunăvoința caracteristică din ultima perioadă, deleagă doar arbitri care fac experimente pe noi, care n-au nicio experiență în Liga Națională și care după părerea mea, au influențat rezultatul”, a declarat Liviu Andrieş.
Energia continuă să ocupe penultimul loc în Liga Naţională, la egalitate de puncte cu ultima clasată, ceea ce face lupta pentru supravieţuire extrem de dificilă: “Suntem pe o poziție care nu ne face cinste și trebuie să luptăm în continuare, trebuie să luptăm împotriva a mai multor factori și asta ne face să fim mai puternici. Băieții trebuie să înțeleagă că este lung campionatul”, a mai spus Andrieş. Echipa gorjeană continuă să se confrunte cu probleme de lot: “Mota revine peste trei săptămâni, sperăm să ne ajute, dar pe Giotoiu și Dinescu se pare că nu vom putea să-i mai folosim în acest sezon”, a încheiat Andrieş.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here