Andrieș și-a creionat programul

305

Liviu Andrieș și-a stabilit în linii mari datele programului pregătirii de vară, vacanța echipei de handbal fiind deja aproape de final.
Astfel, jucătorii Energiei vor trebui să fie deja la Târgu Jiu în seara zilei de 4 iulie, când conducerea a stabilit o cină alături de echipă, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu un an. Antrenamentele nu vor începe însă din weekend, unul în care mai mulți jucători ai Energiei vor lua parte la nunta fostului lor coleg Ghiță Roman, ci luni, 7 iulie.
Până pe 20 iulie, echipa se va pregăti într-un sistem de semicantonament, cu două antrenamente pe zi, la Târgu Jiu, cu pregătire fizică în Complexul „Municipal”, dar și cu alergări pe Dealul Târgului. Liviu Andrieș a stabilit ca pe 21 iulie echipa să intre în sală pentru a începe și pregătirea specifică, cu mingea. „În perioada 2-3 august am purtat discuții pentru un joc cu CSM București și mai încercăm să mai jucăm încă unul cu o altă echipă. De altfel, noi ne dorim ca la fiecare final de săptămână să facem jocuri, căutăm turnee. În ceea ce privește turneul pe care ne dorim să-l organizăm la Târgu Jiu, acesta are fixată data pentru perioada 22-23 august. Vom juca în trei, alături de încă două echipe pe care urmează să le invităm. Acum așteptăm și tragerea la sorți pentru că nimeni nu vrea să stabilească de acum programul de jocuri din săptămâna dinaintea startului campionatului pentru a se evita jocurile cu echipele cu care te-ai putea întâlni în primele etape. Mergem pe varianta de trei echipe pentru că este greu să găsești echipe care să accepte să joace două meciuri într-o zi cu doar o săptămână înainte de începerea campionatului, care este programată în acest an pe 30 august”, a declarat Liviu Andrieș.
În altă ordine de idei, proaspetele achiziții ale Energiei, stranierii Kekezovic, Sifre, Mota, Rodrigues și Stankevicius sunt deja la Târgu Jiu, conducerea invitându-i deja aici pentru a-și găsi apartamente și pentru a se acomoda cât de cât cu noua echipă și cu condițiile din România înainte de a începe munca propriu-zisă la echipa gorjeană.
În perioada imediat următoare este de așteptat ca Andrei Maioreanu și Liviu Andrieș să anunțe și ultimii doi jucători ce vor completa lotul Energiei pentru noul sezon, câte un inter pentru fiecare parte a terenului, și pentru aceste posturi mergându-se tot pe filiera jucătorilor aduși din străinătate.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here