Andrei Moldoveanu a luat Bac-ul

202

Andrei Moldoveanu si mama lui inscripAndrei Moldoveanu, elevul motrean diagnosticat cu leucemie acută acum aproape un an de zile a trecut cu bine probele examenului de Bacalaureat. Acum tânărul se gândeşte la facultate şi speră să găsească şi rezolvarea bolii de care suferă.

Familia tânărului Andrei Moldoveanu a trecut prin emoţii duble în această sesiune de examene, deoarece ambii copii au susţinut examene, fata a dat testele naţionale, iar Andrei a dat Bacalaureatul. Din fericire amândoi au trecut cu bine de examene. Mama lui Andrei spune că acum tânărul urmează să se decidă la ce universitate va merge. „Va urma cursurile unei facultăţi de contabilitate, dar nu ştim sigur la ce universitate”, precizează Oana Moldoveanu, mama lui Andrei.

Niculina Chiţulescu se bucură pentru Andrei

Alaturi de Andrei inscriptContactată telefonic, Niculina Chiţulescu, director educativ al Colegiului Tehnic Motru, a spus că se bucură pentru reuşita lui Andrei. „Chiar mă bucur din tot sufletul ca a luat Bac-ul. El fiind un băiat care a trecut prin multe, aceasta este o reuşită pentru el şi sper să se vadă şi asupra sănătăţii lui, să se reflecte pozitiv”. Trebuie reamintit faptul că Niculina Chiţulescu este cea care a iniţiat o campanie încă din septembrie 2010, prin care împreună cu elevii şi colegii săi a încercat să strângă bani pentru salvarea lui Andrei. Cu toţii au depus eforturi considerabile,dar până în prezent nu s-a reuşit să se adune nici jumătate din suma de 150.000 de euro, cât ar costa intervenţia. Operaţia urmează a fi efectuată în străinătate, de aceea costurile sunt atât de ridicate. Din fericire, însă, deocamdată se pare că nu este nevoie de această intervenţie, tratamentul aplicat lui Andrei de medicii bucureşteni dând rezultate. Deocamdată, Andrei Moldoveanu face săptămânal analize şi urmează un tratament, pe care îl cumpără cu banii care s-au strâns până în prezent din campania umanitară. Suma strânsă s-a ridicat la aproximativ 200 de milioane de lei vechi, după cum susţine mama tânărului, însă tot ce s-a cheltuit până acum, s-a cheltuit pentru medicamente şi onorariul medicilor. Cei care doresc să-l sprijine financiar pe Andrei, încă o mai pot face, contul rămânând deschis pentru donaţii.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here