Andrei Maioreanu, vicepreședinte al Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor

1546
Fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu spune că sistemul energetic are specialiști și, de asemenea, că România are resurse care o fac puternică. Andrei Maioreanu este, de ieri, vicepreședintele Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor ”Aqua Nostra”. Iată mesajul său public:
”România are resurse energetice care o fac puternică, și are și specialiști de valoare. Îi găsim în companii și instituții responsabile, îi găsim în universități și structuri asociative. Specialiști gata oricând să livreze idei, soluții, proiecte și planuri de dezvoltare.
Îmi face plăcere să vă anunț că de astăzi sunt vicepreședinte al Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor „Aqua Nostra”. O asociație cu o expertiză uriașă în acest domeniu care a făcut și face cinste țării noastre – hidroenergia. Oameni valoroși, gata oricând să își pună la dispoziție capitalul de cunoaștere, atât de necesar în aceste vremuri dificile.
Le mulțumesc colegilor din asociație pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și îi asigur că mă voi strădui să fiu la înălțimea așteptărilor!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here