Andrei Maioreanu, posibilă numire în Directoratul CEO

2622

Schimbarea celor doi șefi din CEO, Daniel Burlan și Marius Negru, va duce la noi numiri în Directoratul companiei, funcțional cu cinci membri. Astfel, după plecarea celor doi, la data de 12 , respectiv 13 februarie, Directoratul va avea ca membri pe Ion Bălășoiu, Cosmin Trufelea și Dan Plaveti. Următorii doi membri vor veni la șefia companiei de stat tot cu acord politic.

Pentru una dintre următoarele două poziții a fost propus Andrei Maioreanu (PSD). Acesta a lucrat în minerit, ocupând apoi poziții de conducere în cadrul Hidroelectrica, la Hidroserv, unde a lucrat timp de mai mulți ani. A fost membru în consiliile de supraveghere ale E.ON Energie România și Transelectrica.

În perioada martie 2017 – noiembrie 2019, acesta a deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Energiei, coordonând grupul de lucru care a elaborat proiectul Strategiei energetice a României, precum și pe cel ce a elaborat Planul Național Integrat Energiei Schimbări Climatice (PNIESC).

2 COMENTARII

  1. Asta-i culmea golaniei psd iste, să-l numești pe acest ins în conducerea CEO. De fapt, ce poți aștepta de la veberel , ciolocel și toți psd eii?

  2. Bai dane, vrei tu???? Puneti numele adevarat, iesi in fata si prezinta’ti CV!!!
    E plina lumea de de’i ca tine! Ascunsi in spatele necunoscutului, frustrati ca nu ajung niciunde! Sunt permanent pe strada klaus iohanis, adica in giratoriu! Nu duce nicaieri!!! Succes idiotule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here