Andone, atac brutal la Narcis Răducan: “Credeți că jucătorii aceia își vor primi salariile?”

309

Iminenta plecare a lui Dan Nistor de la Pandurii a încins spiritele.
Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, şi-l doreşte foarte mult pe fostul căpitan al gorjenilor în Ştefan cel Mare, iar din câte se pare mijlocaşul are un acord de principiu cu Dinamo.
Cu toate acestea, declaraţia lui Narcis Răducan, preşedintele de la Pandurii, care a spus că Nistor poate pleca pe 50 de mii euro, l-a iritat pe tehnicianul din Groapă.
Nemulţumirea lui Andone este legată de faptul că va începe o “licitaţie publică”, iar echipa sa l-ar putea pierde pe mijlocaş chiar în detrimentul unei rivale.
“A cerut Narcis Răducan 50.000 euro pe el? Poate intra și Steaua pe fir pentru acest jucător și nouă nu ne place să facem licitații. Eu cred că ăsta e un preț de matineu. Cred că un președinte ar trebui să-i plătească salariul lui Dan Nistor, apoi să vorbească. L-a făcut de băcănie. Eu să fi fost în locul fotbalistului…”, a spus Andone după meciul cu Poli Timişoara.
De altfel, “Fălcosul” a trecut peste “subiectul Nistor” şi s-a îndoit chiar de capacitatea lui Răducan de a-şi plăti jucătorii: “Am văzut ce transferuri au făcut cei de la Pandurii. Ei au datorii la Nistor, dar aduc jucători. Cu ce îi plătesc? Credeți că jucătorii aceia își vor primi salariile? Mai vedem la anul. Poate vor primi câte un teren sau câte o mină la Tg-Jiu. Hai să fim serioși”.
“Eu nu mă cert cu domnul Andone şi am tot respectul pentru ceea ce face în fotbalul românesc. Dânsul îşi poate spune o opinie subiectivă în funcţie de interesul său şi al clubului Dinamo. Probabil era bucuros după instalarea pe primul loc, şi îl felicit pentru asta, sau dimpotrivă era supărat că i-a dat drumul lui Paul Anton înainte să îl aibă în curte pe Dan Nistor, aşa cum i s-a promis. Dacă vrea să nu sesizăm comisiile, îi recomand să vorbească despre jucătorii care sunt sub contract cu Dinamo şi nu despre cei ai Pandurilor”, a declarat Narcis Răducan într-un comunicat oficial.
Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt cota lui Dan Nistor este de 850 de mii euro.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here