Anchetați pentru transport ilegal de material lemnos

367

Un doljean din Filiași și un localnic din Polovragi s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiști transportând material lemnos a căror proveniență nu au putut-o justifica.

În cursul zilei de 15 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cruşeţ au identificat un bărbat, de 53 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce transporta material lemnos cu o autoutilitară pe D.C. 40, comuna Cruşeţ, fără a deţine documente de provenienţă. Întreaga cantitate, de 0,6 mc de material lemnos, a fost ridicată în vederea confiscării şi lăsată în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Hurezani, până la finalizarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt material lemnos. Tot marți, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Polovragi au identificat pe un bărbat, de 31 de ani, din localitate, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe D.C. 22, cantitatea de 1,322 mc de material lemnos de esenţă fag, fără a deţine documente de provenienţă. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi lăsată în custodia reprezentanţilor Ocolului Silvic Polovragi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit, de asemenea, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt material lemnos.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. D-nilor de la IPJ GORJ de ce nu spuneti la opinia publica ca barbatul de 53 ani din FILIASI este padurar LA O.S,HUREZANI si se numeste Nitoaica Nicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here