Anchetați după un furt comis la beție

389

Doi tineri în vârstă de 18 și 27 de ani, din Bumbești-Jiu și Schela, s-au ales cu dosar penal după ce, beți fiind, au furat un trofeu de vânătoare de pe peretele anexei din curtea unei femei din localitate. Trofeul, constând în două coarne de cerb, a fost găsit de polițiști într-o casă părăsită și urmează a fi predat AJVPS Gorj.

Vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 56 de ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie a.c., persoane necunoscute i-au sustras un trofeu (coarne) de cerb ce era fixat pe peretele exterior al unei anexe situate în curtea locuinţei sale. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti autorii furtului au fost identificaţi ca fiind doi tineri în vârstă de 18 și 27 de ani, unul din oraşul Bumbeşti-Jiu, iar celălalt din comuna Schela. Potrivit polițiștilor, cei doi, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate şi ar fi sustras trofeul ce era amplasat pe peretele exterior.
Trofeul a fost găsit într-o casă părăsită din satul Gornăcel, urmând ca pentru stabilirea prejudiciului acesta să fie înaintat A.J.V.P.S. Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here