Anchetă pentru lupte cu câini

1597

Părinții unor minori din Bengești-Ciocadia riscă să aibă probleme penale în perioada următoare după ce polițiștii au intrat în posesia unui filmuleț în care cei mici, de 7 și 12 ani, apar în imagini cu niște dulăi pe care îi asmut asupra unor alți câini pentru a se bate. Protagoniștii filmului sunt din rândul minorității rrome, unul dintre cei care apare pe imagini postând pentru o scurtă perioadă de timp filmarea pe contul său de Facebook.
Imaginile au fost șterse de acolo ulterior, însă prea târziu pentru că fuseseră deja salvate și de polițiști, aceștia deschizând un dosar „in rem”, cercetând faptele și urmând să stabilească ulterior și persoanele vinovate. Cum în cazul de față posibilii „infractori” sunt minori, cel mai probabil părinții lor vor fi cei trași la răspundere.
Ancheta vizează relele tratamente aplicate animalelor, imaginile ajungând și la reprezentanții unei asociații de protecție a câinilor fără stăpân care, de asemenea, solicită Poliției să clarifice aspectele penale din acele imagini.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here