Anchetă extinsă, după confiscarea unei mașini cu lemne

330

Polițiștii au continuat cercetările după ce un tânăr de 26 de ani, din comuna Brăneşti, a fost depistat, joi, în timp ce conducea o autoutilitară, pe Drumul Județean 662, pe raza localității de domiciliu, cu care transporta material lemnos fără să aibă documente de provenienţă. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, însă ulterior au mai descoperit alte două infracțiuni.
”La data de 9 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Brăneşti, ar deţine o autoutilitară cu certificat de înmatriculare eliberat de statul bulgar, care nu corespunde din punct de vedere al formei şi datelor înscrise în acesta, cu cele înscrise în cartea de identitate a vehiculului şi a seriei şasiului autoutilitarei, existând suspiciunea că acesta este fals.
Certificatul de înmatriculare a fost prezentat poliţiştilor pentru control, la data de 8 februarie, de un tânăr de 26 de ani, din comuna Brăneşti, cu ocazia depistării pe DC 48 A Bădeşti, în timp ce efectua un transport ilegal de material lemnos, cauză care face deja obiectul unui dosar penal.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de proprietarul autoutilitarei şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, faţă de tânărul de 26 de ani”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here