Anchetă după moartea bebelușului nenăscut la Târgu Jiu

329

Poliția Municipală a deschis ieri un dosar penal în care face cercetări pentru moarte suspectă în cazul pruncului mort înainte de naștere la maternitatea din Târgu Jiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian, a confirmat faptul că anchetatorii au mers deja la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru a lua primele declarații și a se interesa de cazul respectiv, în paralel și părinții copilului decedat depunând o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Oamenii vor să afle din ce cauză a murit fătul în pântecele mamei, pentru azi fiind așteptate și primele concluzii ale medicilor legiști.
Reamintim că o gorjeancă de 44 de ani din Stejari, internată de două săptămâni la spital, a aflat vineri seara de la medici că inima fătului pe care îl avea în pântece a încetat să mai bată, femeia neprimind alte explicații. Ulterior, a doua zi, sâmbătă, ea a fost ajutată de medici să nască pruncul mort, copilul fiind o fetiță care cântărea aproape 3,8 kg. Medicii sunt de părere că vârsta înaintată a femeii și faptul că nu a fost văzută de vreun specialist pe parcursul sarcinii, până la internarea în spital, au contribuit la moartea bebelușului, cauzele decesului urmând să fie stabilite totuși de medicii legiști.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here