Anchetă criminalistică a IPJ Gorj în cazul unui Jaguar F-Type cu numere de București, abandonat pe o stradă din Târgu-Jiu! Autoturismul era furat

24198

Polițiștii de la Investigații Criminale ai IPJ Gorj investighează de săptămâna trecută cazul unei mașini furate din Capitală, ce a fost abandonată pe o stradă din Târgu-Jiu, cu un geam spart. Vecinii de la blocul în cauză au sesizat poliția, după ce au văzut că mașina respectivă, cu numere de București, a fost parcată pe trotuar pe strada Minerilor, având geamul din stânga spart, în autoturismul scump intrând apă de la precipitațiile căzute în ultimele zile.

Polițiștii s-au alertat rapid, după ce au verificat baza de date și au constatat că mașina era declarată furată, s-au deplasat la fața locului, au luat probe și au anunțat proprietarul că mașina sa a fost găsită. Omul a intrat deja în posesia autoturismului mulțumind organelor de anchetă și cetățenilor pentru vigilența de care au dat dovadă. Ancheta criminalistică este în curs și se colaborează cu polițiștii de specialitate din Capitală. Nu este pentru prima dată când mașini de lux furate sunt găsite abandonate în Târgu-Jiu, acest autoturism Jaguar fiind cotat la 50.000 second-hand pe piața de profil. Polițiști din Capitală investighează și ei furtul, mai ales că mașina a fost surprinsă în drumul său spre Târgu-Jiu de mai multe camere de luat vederi.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here