Analiză mecanică la reductoarele de marș de la Cariera Lupoaia

319

O analiză mecanică, cerută CEO, printr-o adresă, de liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, a avut loc la finalul săptămânii trecute la Cariera Lupoaia. “Au venit niște reprezentanți de la EMC Motru și de la firma lui Popeci, care au verificat reductoarele de marș, în urma adresei mele trimise CEO pe 29 iunie. Am cerut astfel o analiză a cauzelor care au dus la apariția unor defecte la mecanismul de deplasare al excavatoarelor ESRc1300. Nu mi s-a dat nimic scris după verificare așa că încă aștept. Sunt mulțumit că solicitarea mea a avut efect, iar lucrurile care nu merg vor fi reparate”, a declarat liderul sindical Nicu Bunoaica. De altfel, sindicalistul a fost cel care a reclamat și faptul că banda unui excavator s-a spintecat, din lipsă de personal calificat.
În ce privește carențele de personal, în ultimele zile, la Lupoaia au ajuns mai mulți angajați de la Cariera Husnicioara, este vorba despre electricieni, lăcătuși mecanici, mașiniști și vulcanizatori care completează lipsa din normativele unor excavatoare.
“De altfel, în cursul zilei de joi, proprietarii de terenuri din Lupoița care au dosare pentru exproprieri sunt chemați la Divizia Minieră pentru negocieri”, a conchis Bunoaica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here