Amenzi DSV date la Rânca și Baia de Fier

929

În ultimele zile din 2021, inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Gorj au aplicat două amenzi în cuantum de 11.200 de lei unor obiective situate în comuna Baia de Fier și stațiunea montană Rânca.
Astfel, patronii unui magazin alimentar (PFA) au fost amendați cu 1.200 de lei pentru comercializarea de produse alimentare fără a deține document de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor pentru această activitate.
Cea mai drastică amendă, de 10.000 de lei, a fost aplicată unei unități mobile de comercializare a băuturilor, „pentru comercializarea de produse alimentare către consumatorul final fără a deține document de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor pentru această activitate”, anunță DSV Gorj.
Controalele au avut loc în perioada 28 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, în localitățile Aninoasa, Baia de Fier, Bălănești, Bumbești-Jiu, Motru, Mușetești, Novaci, Rânca, Schela, Scoarța, Stănești, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Tismana, Turburea, Turcinești și Țicleni.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here