Amenzi din partea comisarilor de mediu, pentru societăţi din Novaci şi Târgu-Jiu

315

Conducerea Gărzii de Mediu Gorj a făcut public raportul de inspecţie şi control aferent lunii anterioare, în acesta regăsindu-se peste 60 de controale efectuate, în urma cărora s-au aplicat patru sancţiuni contravenţionale.

“În cursul lunii iulie, echipele noastre au derulat un număr de 67 de verificări, din care 48 în domeniul poluării industriale şi alte 19 în domeniul ariilor protejate şi cel al biodiversităţii.

În urma controalelor efectuate, s-au aplicat patru sancţiuni contravenţionale în cuantum de 81.000 de lei. Una dintre societăţile sancţionate este din Novaci şi a fost amendată pentru producerea de disconfort ca urmare a încălcării legislaţiei privind protecţia aerului.

Societatea cu pricina deţinea boxe de produs mangal. Celelalte trei sancţiuni au fost aplicate pentru societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu pentru următoarele deficienţe: nerespectarea condiţiilor din autorizaţia de mediu, nerespectarea regimului de depozitare a deşeurilor”, a declarat şeful Gărzii de Mediu Gorj, Gheorghe Sanda.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here