Amenzi de 260.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru gorjenii care nu respectă ordonanţele militare 

916

În ultimele 24 de ore au fost date amenzi în valoare de aproape 260.000 de lei, în județul Gorj, pentru încălcarea măsurilor din ordonanțe militare. Persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației au fost sancționate. „Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în ultimele 24 de ore, pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 130 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 260.000 de lei. Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20”, au precizat reprezentanții Prefecturii Gorj, într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor centralizate la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Gorj, pe teritoriul județului sunt 543 de persoane, în carantină instituționalizată. Alte 2088 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

1 COMENTARIU

  1. Izolarea la domiciliu nu implica monitorizare medicala.Daca nu suni tu medicul ca sa-i spui temperatura si posibile simptome, el isi vede de treaba lui.
    DSP-ul iti garanteaza libertatea dupa 14 zile fara vreun control medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here