Amenzi date de jandarmi în week-end

203

jandarmi amenziAflându-se într-un local din Motru, G. Mihai, de 23 ani din municipiul Motru, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, deoarece a provocat şi participat la scandal agresând fizic pe numitul T. Nicuşor.

Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în localitatea Săcelu a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei şi numitul Z. Remus, de 36 ani din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara.

B.Victor 28 ani din Motru, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei deoarece a provocat şi participat la scandal agresând fizic pe numitul G. Aurelian de 22 ani din aceeaşi localitate.

A. Aurelian de 21 ani din localitatea Motru, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei pentru că a provocat şi participat la scandal agresând fizic pe numitul T. Remus Nicuşor de 19 ani din aceeaşi localitate.

I.Constantin de 23 ani din localitatea Bumbeşti Piţic, a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris deoarece aflându-se în faţa unui local public din localitatea Alimpeşti, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei alte persoane din localitatea Alimpeşti.

Pentru că a refuzat să părăsească localul la cererea îndreptăţită a personalului de serviciu, S. Viorel, de 24 ani din oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice în incinta localului Viişoara.

Amendă în valoare de 200 de lei a primit şi S. Carmen, de 36 ani, din comuna Schela deoarece, în timp ce se afla de serviciu la un bar a servit băuturi alcoolice consumatorilor aflaţi în stare vădită de ebrietate.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here