Amenzi aplicate de jandarmi

188

•Pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice prin strigăte şi larmă, T.Aurel, de 40 ani din municipiul Târgu Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. Vecinii acestuia fiind cei care au solicitat intervenţia forţelor de ordine.

•Pentru că a pătruns fără drept în incinta unei instituţii de învăţământ, încălcând normele legale, G.I., de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 250 lei.

•De asemenea şi M.Daniel, de 24 ani din municipiul Târgu Jiu, a fost sancţionat contravenţional de oamenii legii cu amendă în valoare de 200 lei, pentru că a provocat şi participat la scandal agresând fizic o altă persoană.

•P.Constantin, de 21 ani, din comuna Turburea, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, deoarece a depozitat deşeuri industriale reciclabile pe marginea drumului, la aproximativ 100 metri de un Parc industrial pe raza localităţii Turburea.

•Amendă de 200 lei a primit şi T.Ionel de 47 ani, din municipiul Motru, pentru adresarea unor cuvinte şi expresii jignitoare consumatorilor, iar pentru că la solicitarea patrulei de jandarmi a refuzat să dea date cu privire la stabilirea identităţii sale acesta a mai primit în plus încă o amendă de 100 lei.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here