Ameninţată cu moartea de un vecin

164

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Aninoasa, este cercetat de poliţiştii gorjeni după ce a pătruns fără drept în curtea casei unei vecine şi a ameninţat-o cu un cuţit. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 28 ianuarie, în jurul orelor 21:00. Un vecin l-a văzut pe bărbat intrând în curtea femeii în vârstă de 35 de ani şi ameninţând-o cu moartea, aşa că a sunat imediat la 112.
„În data de 28 ianuarie a.c., orele 21:02, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Turburea, au fost sesizaţi prin Apel SNUAU 112, de M.E., de 64 ani, din com Aninoasa, despre faptul că S.V.G., de 41 ani, din aceeaşi localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinţei numitei H.L., de 35 ani şi a ameninţat-o cu moartea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea care au constatat că cele sesizate se confirmă, numitul S.V.G., fiind găsit în curtea locuinţei părţii vătămate, rezemat de temelia casei, iar la controlul corporal organele de poliţie au găsit asupra acestuia pe cureaua pantalonului, la spate, un cuţit cu o lamă metalică de 20,5 cm lungime şi mâner din lemn. Cuţitul a fost ridicat în vederea confiscării”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi port, fără drept, a cuţitului.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here