Amendați pentru deranjarea vecinilor și consum de alcool în public

1887

Polițiștii locali au constatat, în perioada 30 august – 1 septembrie 2021, mai multe fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială pe raza municipiului Târgu-Jiu.
Astfel, în data de 30 august, în jurul orei 23:30, în zona parcului amenajat pe Insulița Jiului au fost depistați mai mulți tineri care consumau băuturi alcoolice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în acest sens. De asemenea, a fost aplicată și o sancțiune contravențională pentru refuz de legitimare.
Tot în data de 30 august, în jurul orei 23:50, în urma sesizărilor primite de la cetățeni, cu privire la deranjul public provocat de mai mulți tineri aflați în locul de joacă dintr-un cartier de pe raza municipiului, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, trei tineri fiind sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru consumul de băuturi alcoolice într-un loc nepermis.
De asemenea, în jurul orei 01:30, o persoană a fost sancționată contravențional pentru tulburarea liniștii locuitorilor dintr-un cartier format din locuințe sociale.
În data de 31 august, în jurul orei 21:00, un bărbat a fost sancționat contravențional pentru consum de băuturi alcoolice într-o stație a mijloacelor de transport în comun. În data de 1 septembrie 2021, cinci tineri au fost sancționați contravențional pentru consum de băuturi alcoolice într-o parcare de reședință, precum și pentru deșeuri lăsate pe domeniul public. Ulterior, tinerii au strâns ambalajele, resturile de țigări și pet-urile aruncate pe spațiul verde.
„Siguranța târgujienilor reprezintă o prioritate pentru polițiștii locali, toate acțiunile întreprinse în acest sens având scopul de a preveni producerea de fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică”, a transmis Poliția Locală Târgu-Jiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here