Ambulatoriul Spitalului din Rovinari, aproape finalizat

136

_MG_7524Lucrările de modernizare a Ambulatoriului Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari sunt aproape gata. Investiţia a fost finanţată de autorităţile locale, acestea implicându-se activ în reabilitarea şi modernizarea unităţii spitaliceşti, după ce au preluat-o spre administrare.

Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari asigură asistenţa medicală unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean Târgu-Jiu. În Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” se regăsesc cabinete de Medicină Internă, Oftalmologie, Pediatrie, Ginecologie şi restul specialităţilor care se regăsesc la unitatea spitalicească rovinăreană.

Autorităţile locale au decis să investească în modernizarea Ambulatoriului pentru a le asigura pacienţilor condiţii la standarde europene; totodată, de noile condiţii se vor bucura şi cadrele medicale care-şi desfăşoară activitatea aici. Potrivit managerului Robert Calotescu, lucrările de modernizare a Ambualtoriului sunt aproape de final, spre bucuria pacienţilor, dar şi a personalului medical.

Dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi modernizat conform prevederilor actuale, Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc din Rovinari se ridică la standardele europene şi poate satisface toate cerinţele pacienţilor din localităţile arondate.

De asemenea, trebuie reamintit faptul că într-un timp foarte scurt de la preluarea Spitalului „Sfântul Ştefan” de către administraţia locală s-au realizat numeroase investiţii la această unitate şi, cu siguranţă, ele nu se vor opri aici.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here