Ambulanţa Gorj face angajări

187

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a scos la concurs două posturi de asistent medical, unul de medic specialist şi trei de conducător auto pentru autosanitarele unităţii. Înscrierile pentru posturile de asistent au început de joi şi se pot face timp de 10 zile, pentru restul posturilor înscrierile încep luni. Concursurile de angajare se vor desfăşura în luna ianuarie 2013.

Cinci posturi pe perioadă nedeterminată sunt scoase la concurs de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Reprezentanţii SJA Gorj au făcut demersuri pentru deblocarea câtorva posturi, eforturile depuse în acest sens având drept rezultat aprobarea angajării unui medic, a două asistente şi trei ambulanţieri. „Organizăm concursuri pentru angajarea a două asistente, un medic specialist şi trei ambulanţieri. Concursurile vor avea loc în luna ianuarie anul viitor, iar înscrierile se fac în această perioadă, la sediul nostru. Informaţiile sunt afişate, astfel că toţi cei interesaţi de aceste posturi ni se pot adresa pentru detalii”, a menţionat Dan Vâlceanu, managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Start înscrieri!
Începând din data de 8 noiembrie, timp de 10 zile, persoanele interesate de cele două posturi de asistent, scoase la concurs de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. În plus, de luni încep înscrierile şi pentru celelalte posturi. Preşedintele Sindicatului Ambulanţa Gorj, Cristi Aldescu, consideră că termenul de zece zile pentru desfăşurarea înscrierilor este unul foarte bun, deoarece oferă posibilitatea unui număr mare de persoane să-şi depună dosarele, astfel încât cei care vor lua examenele vor fi cu adevărat cei mai buni. „Este foarte important că s-a anunţat concursul din timp şi că perioada de înscriere este destul de mare, deoarece se oferă posibilitatea înscrierii cât mai multor persoane, iar cei mai buni vor ocupa, în final, aceste posturi. Interesul nostru este să avem în echipă oameni bine pregătiţi, adevăraţi profesionişti, pe care să ne putem baza şi care să facă faţă cu brio solicitărilor”, a declarat Cristi Aldescu, preşedintele Sindicatului Ambulanţa Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here