Ambulanţa Gorj are manager nou

900

Începând din această săptămână, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are un nou manager. Este vorba despre Constantin Mitroi, care până recent a fost juristul unităţii. Acesta a câştigat concursul pentru postul de manager.

Constantin Mitroi este de la începutul acestei săptămâni, noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Acesta a lucrat ca jurist în cadrul SJA Gorj şi a fost singurul care a participat la examenul pentru ocuparea postului de manager. Fostul director interimar Marinică Niculescu a intenţionat să participe la concursul organizat de către Ministerul Sănătăţii, însă i-a fost respins dosarul de candidatură, fiind incomplet. Niculescu a anunţat că va contesta întreaga procedură.
Între timp, juristul unităţii, Constantin Mitroi, a participat la concurs şi a fost admis, obţinând 7.20 puncte la proba scrisă, iar la interviu – 8.44. Ministrul Sănătăţii a emis deja ordinul privind instalarea în funcţie, iar marţi documentul a fost trimis la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. vai mama noastra cum ne paraseste dzeu din ce in ce mai mult.vom avea numai circ si paine neagra cu asemenea manager-asta nu este tractoristul de odinioara de la grimex?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here