Ambulanţa Gorj angajează un medic şi un asistent

270

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a scos la concurs un post de medic şi unul de asistent medical. Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj spune că până la sfârşitul anului vor fi finalizate concursurile. Mai mult decât atât, Niculescu speră ca la începutul anului viitor să mai poată scoate la concurs alte posturi.

La ora actuală, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are 14 medici şi aproape şaptezeci de asistenţi medicali. Conducerea unităţii încearcă să atragă noi cadre medicale. În acest sens, au fost scoase la concurs două posturi. „Am făcut toate demersurile pentru a angaja un medic şi un asistent medical. Aşteptăm să se stabilească datele de concurs. Sper ca până la sfârşitul anului să se finalizeze concursurile. Actualmente avem 14 medici şi 67 de asistenţi. Nevoie ar mai fi de oameni pentru că avem şase substaţii plus staţia centrală. Ne trebuie şi ambulanţieri, aproximativ opt oameni, acum avem 73. Conform organigramei de acum nu putem angaja decât doi medici, un asistent şi o persoană la TESA”, a explicat Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj.

35 de autoturisme la SJA Gorj
La Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj sunt active 35 de autosanitare. Sunt promisiuni că până la sfârşitul acestui an încă şase maşini de intervenţie vor ajunge la SJA Gorj. Ele sunt extrem de binevenite, fiind necesare pentru buna desfăşurare a activităţii de urgenţă, cu atât mai mult cu cât  se apropie şi sezonul rece, iar maşinile deţinute la ora actuală de instituţie au o vechime mare şi fac faţă cu greu solicitărilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here