Amânări în cazul lui Manţog şi Cosmin Popescu

143

mantog casaCei doi democrat-liberali care s-au judecat, ieri, pentru fapte de corupţie, Ionel Manţog şi Cosmin Popescu, au avut parte de amânări ale verdictelor. Magistraţii i-au mai dat răgaz lui Manţog o săptămână, iar în cazul deputatului Popescu, pronunţarea s-a amânat peste două săptămâni.

Judecătorii Tribunalului Sibiu au decis, ieri, amânarea sentinţei în cazul lui Ionel Manţog cu încă o săptămână. Astfel, pe 4 aprilie, fostul lider al PD-L Gorj va afla verdictul în dosarul său de corupţie. Manţog se judecă din 2006 în dosarul „strămutaţilor de lux” pentru că şi-a construit din COSMIN POPESCU inscriptionatafondurile Companiei Naţionale a Lignitului Oltenia, pentru care lucra ca director, o vilă în cartierul Primăverii din Târgu-Jiu.

Judecătorii sibieni au decis că mai au nevoie de încă o săptămână pentru a delibera în acest caz.

Verdict în cazul lui Cosmin Popescu peste două săptămâni

În celălalt colţ de ţară, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti, deputatul Cosmin Popescu avea să afle că magistraţii aşteaptă concluzii scrise la dosar pentru ca în data de 11 aprilie să se pronunţe asupra cauzei. Aici, lucrurile au mers mai repede de cât se aştepta parlamentarul, judecătorii dispunând termen pentru concluzii scrise, precizând că în 11 aprilie vor lua cauza în pronunţare.

Cosmin Popescu a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, iar acum se judecă recursul.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here