Alţi trei bărbaţi, din Târgu Jiu şi Motru, prinşi băuţi la volan!

539

În noaptea de 23/24 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului  Rutier au identificat în trafic, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe  strada Traian, din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 23/24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism strada Calea Severinului, din municipiul Motru, având o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea  cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului  Rutier au depistat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 B Frătești, având o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea  cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here