Alte cazuri de infracțiuni rutiere, de sărbători. Vezi ce a făcut un craiovean!

773

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67C ZTM Rânca, din direcția Novaci spre Rânca, iar cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit că aceasta nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât are permisul de conducere reținut.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată în perioada de suspendare.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au depistat, în trafic, un bărbat, de 40 de ani, din localitate,  în timp ce  conducea un autovehicul pe strada Minerilor, din orașul Târgu Cărbunești, având montat un număr de înmatriculare fals.

În cauză, polițiștii au  întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here