Alte “înţepături” între Petrescu şi Hanu! – Şeful PC merge cu cutia milei

804

Picture 014Şeful PC Gorj, Ilie Petrescu, a cerut realizarea unei cutii a milei pentru primarul municipiului Motru, Dorin Hanu. Conservatorul a solicitat confecţionarea acestui obiect pentru a veni în ajutorul edilului motrean, care s-a plâns public că a ajuns să trăiască din venitul produs de soţie. Hanu a refuzat să comenteze gestul lui Petrescu.

Ilie Petrescu s-a gândit să sară în ajutorul primarului din Motru, Dorin Hanu, pe care l-a criticat destul de des că nu a reuşit să finalizeze lucrările de modernizare a pieţei din localitate. Ca urmarea a unei declaraţii făcute de Hanu, care se plângea de banii puţini pe care îi încasează ca urmare a reducerilor salariale bugetare, ironic, Petrescu i-a realizat acestuia o cutie a milei. Petrescu a făcut şi o primă donaţie pentru edilul local. ,,Am dat culoarea neagră cutiei pentru a marca Picture 009suferinţa pe care o duce primarul Hanu. Această urnă mobilă va umbla prin Motru, va trece pe la măturătoarele din Motru. Vă rog să daţi bani să îl ajutăm pe primarul Hanu care s-a plâns că trăieşte din banii soţiei. Din unitatea pe care a spus că am pus-o pe butuci îi dau şi un tichet cadou de 10 lei din cota mea, să înţeleagă că sunt aproape de el şi sunt cu suflet mare”, a declarat, ironic, Petrescu, fluturând un tichet de masă.

Mărunţiş cadou

Pe lângă tichetul de masă oferit, Petrescu a mai făcut o donaţie din partea unei alte persoane, este vorba despre un pumn de mărunţiş.

Banii au fost băgaţi în cutia pe care era trecut numele edilului, Dorin Hanu. Informat despre declaraţiile lui Ilie Petrescu făcute la adresa sa dar şi despre realizarea cutiei milei pentru el, primarul Dorin Hanu a refuzat să comenteze cele făcute şi spuse de şeful PC Gorj. ,,Nu vreau să mai spun nimic despre Hanu, el oricum aberează”, a declarat Hanu.

Ambii politicieni şi-au adresat, în ultimul timp, mai multe acuze prin intermediul organelor de presă.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here