Alionescu, ,,victorie imensă” în faţa lui Constantinides

451

CSM Târgu Jiu s-a impus pe terenul formaţiei Dinamo Bucureşti, scor 96-88, după un meci care a avut nevoie de 5 minute suplimentare. Fără Kevin Allen, accidentat în eşecul suferit, sâmbătă, în faţa Craiovei şi lipsiţi de aportul lui Stefan Andrejevic, nerefăcut, alb-albaştrii au furnizat una dintre surprizele campionatului. Meciul a fost echilibrat, ambele echipe fiind pe rând la conducerea partidei. În final, nervii vizitatorilor au fost mai tari, iar elevii lui Claudiu Alionescu încheie turul de campionat cu trei succese şi zece înfrângeri.
,,Este o victorie imensă pentru noi. Astăzi chiar am dat dovadă de spirit de luptă, unitate de echipă și mentalitate de învingători. Să câștigi pe terenul lui Dinamo, și în prelungiri, este un lucru foarte greu de realizat pentru orice echipă din campionat. Vreau să-i felicit pe jucători pentru toate aceste lucruri, de la primul până la ultimul. Este victoria lor și modul de a arăta că putem face lucruri bune în continuare”, a declarat principalul gorjenilor. Într-un meci în care la CSM a primat forţa grupului, Revaz Rogava a totalizat 24 puncte şi 7 pase decisive, Ioan Alin Borșa a adăugat 19 puncte şi 16 recuperări, iar Jake Spurgeon a încheiat cu 19 puncte şi 15 recuperări. Rămâne de văzut dacă succesul mare de pe terenul lui Dinamo le va salva postul anumitor componenţi ai lotului. Directorul clubului, Robert Bălăeţ, şi expertul secţiei de baschet, Adrian Roşu, au confirmat că sunt posibile schimbări la echipă după turneul de la Bucureşti.
CSM Târgu Jiu: Revaz Rogava 24p, Alin Borşa 19p, Jake Spurgeon 19p, Darien McClain 16p, Andrei Gheorghe 8p, Stefan Nikolic 7p, Camil Berculescu 3p, Alexandru Berca, Răzvan Bratoloveanu, Răzvan Pavel, Remus Răceanu. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here