Alexandru Zaharia, fostul director de la Edilitara, propunerea PSD pentru locul liber din CS-ul CEO! Giorgi, tras pe linie moartă

4888

Fostul director de la Edilitara Public, Alexandru Zaharia, este propunerea PSD pentru locul vacant din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Locul a rămas liber, după ce, social-democratului Gabriel Giorgi nu i s-a mai reînnoit mandatul în Consiliu, urmare a unor critici făcute la adresa conducerii companiei, a susținut acesta. Zaharia este membru al PSD Târgu Jiu iar, în partid, răspunde de structurile social-democrate, organizate pe asociații de proprietari.

Alexandru Zaharia a fost tras pe dreapta de noua conducere a Primăriei Târgu Jiu în noiembrie. A rămas însă în echipa de conducere a societății, cum a rămas și în rândurile PSD Târgu Jiu, deși putea schimba oricând macazul. Zaharia este, și din acest motiv, noua propunere a PSD pentru un mandat, pe perioada determinată, de membru în Consiliul de Supraveghere al CEO. Locul a fost eliberat, recent, de către colegiul său de partid, Gabriel Giorgi, care a ripostat vehement în spațiul public, avertizând că explicațiile cerute conducerii companiei ar fi fost motivele care au dus la înlocuirea sa din funcție. Nu este singura problemă făcută publică de Giorgi.
O alta, privește angajările contra cost, adică contra mită, despre care vorbește, pe șleau, fostul membru al CS Oltenia, fapt care atestă că avertismentele presei nu au fost în van.
,,Oare câți dintre cei care s-au angajat în CEO în ultimele 6 luni și-au făcut credite în bancă înainte de angajare? Eu zic că mulți! Voi ce ziceți?”, a lansat Giorgi de pe pagina sa de socializare. Acesta a făcut publice o serie de nereguli crase din companie, cum este situația mașinilor pontate și a motivat că dorința sa de a îndupleca conducerea la o schimbare ar fi fost motivul destituirii sale, lucru la care conducerea CEO nu a avut nicio reacție publică.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here