Alertă cu bombă la o școală din Târgu-Jiu. Update: Alarmă falsă!

4235

Amenințare cu bombă la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. „Avem sesizat prin apelul 112 o amenințare cu bombă, la Școala nr. 2, din municipiul Târgu Jiu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și procedează la evacuarea elevilor și profesorilor din unitatea de învățământ. Intervenția este în dinamică, în momentul de față se iau toate măsurile pentru siguranța persoanelor”, a anunțat IPJ Gorj.

La fața locului au ajuns și echipaje de la ISU Gorj, „Noi avem dislocate la fața locului două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu. Instituția cu rol principal în gestionarea situației este SRI”, a comunicat ISU Gorj.

„Apel în ascultare colectivă primit prin SNUAU 112 la toate structurile. Fiecare instituție prezentă la fața locului cu efective: pompieri, politisti, jandarmi, genisti din cadrul SRI. Acțiune în desfășurare. Se evacuează personalul scolii, elevii și se blochează zona pentru intervenția genistilor”, a comunicat și Jandarmeria Gorj.

Update: Ameninţarea cu bombă s-a dovedit alarmă falsă, au anunțat autoritățile.