Alergolog nou la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu

1331

După câţiva ani în care Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a funcţionat fără un medic alergolog, acum echipei de cadre medicale a unităţii i s-a alăturat un specialist în Alergologie. Este vorba despre o doctoriţă tânără, venită din Bucureşti.

La ora actuală, singurul spital din judeţul nostru care are un medic alergolog este Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Recent, la această unitate a venit Simona Coleaşă, un medic tânăr, dornic de a-i ajuta pe gorjenii care au probleme din cauza alergiilor. „Este un lucru extraordinar că avem un medic alergolog; este foarte bine, pentru că în Oltenia sunt doar doi astfel de specialişti, care lucrează la Craiova. Nici celelalte spitale din zonă nu au medici alergologi. Alergiile sunt o categorie de boli care scad calitatea vieţii, mai ales copiii sunt afectaţi şi părinţii lor erau nevoiţi să meargă la Craiova sau la clinici din alte zone”, a spus Cristina Căliman, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Simona Coleaşă, cea mai nouă membră a echipei de medici de la SJU Târgu-Jiu are 35 de ani, este absolventă a Facultăţii de Medicină din Craiova, rezidenţiatul făcându-l în cadrul Spitalului Elias din Bucureşti. Tânăra a are un contract pe trei luni cu Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, iar dacă se va obişnui cu activitatea desfăşurată la această unitate sanitară, dar şi cu viaţa de târgujiancă, contractul său va fi prelungit.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here