Alegerile din UNPR Gorj, validate la Comitetul Național Executiv al partidului de la București!

282

Rezultatul alegerilor interne din UNPR Gorj, scrutin care a avut loc sâmbăta trecută, a fost validat astăzi, la București, de Comitetul Executiv al partidului. La ședința din capitală, prezidată de președintele Ion Răducanu și de liderul fondator Gabriel Oprea, au participat toți președinții organizațiilor județene a UNPR din țară, dar și liderul ales de la Gorj, Sorin Lăcătușu.

În cadrul întâlnirii, punctul trei de pe ordinea de zi a reprezentat-o validarea alegerilor interne din Gorj și Dolj. Acesta a fost votat în unanimitate în CNEx, ceea ce înseamnă că rezultatul scrutinului din 16 iunie de la Târgu-Jiu este statutar. În cadrul întâlnirii s-au mai luat și alte decizii legate de consolidarea organizațiilor județene, pregătirile pentru alegerile europarlamentare, unde UNPR va avea candidați proprii, și excluderea unor viitoare fuziuni cu alte partide politice.

Ultimul CNEx al UNPR a avut loc cu trei luni în urmă. Doar de această dată însă Gabriel Oprea a ieșit public și a declarat că se implică iar în viața partidului. La evenimentul de astăzi de la sediul partidului au participat peste 500 de susținători ai UNPR, în sală fiind 49 de membri ai CNEx.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here