Alegeri în PSD Tismana, organizația condusă de Petre Remetea! Deputatul Elvira Șarapatin a validat scrutinul

1557

Organizația PSD Tismana se pregătește serios pentru alegerile locale din septembrie. Sub conducerea interimară a lui Petre Remetea, candidatul PSD la fotoliul de primar, la jumătatea acestei săptămâni au avut loc alegeri la Organizația de Femei Social Democrate și la Organizația Persoanelor Vârstnice a PSD Tismana. Invitați pentru validarea scrutinului au fost deputatul Elvira Șarapatin, președintele OFSD Gorj, și Gabriel Giorgi, responsabilul PSD de zonă.

Sub conducerea lui Petre Remetea, PSD Tismana are un sediu nou, situat chiar vizavi de primăria localității. De altfel, aici s-a organizat scrutinul intern, respectându-se regulile de distanțare socială și purtarea măștii în spații închise.

Scrutinul a fost deschis de către deputatul Elvira Șarapatin care le-a urat succes femeilor din OFSD Tismana la alegerea președintelui acestei structuri, dar și candidaților de la organizația de seniori.

Parlamentarul le-a vorbit celor prezenți de importanță organizației de femei într-o campanie electorală și despre sprijinul pe care ar trebui să îl ofere candidatului la primărie și candidaților la Consiliul Local. Cu un mesaj pozitiv la adresa organizației PSD Tismana a venit și Gabriel Giorgi, consilier municipal și responsabil de zonă, acesta vorbind despre șansă foarte mare a  lui Petre Remetea de a recâștiga primăria localității pentru PSD.

În urmă scrutinului intern, Gabriela Tîlvescu a fost aleasă președinta OFSD Tismana iar Rodica Neamțu în fruntea Organizației Persoanelor Vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here