Alegeri în PSD Gorj – Motru, oraşul cu doi vicepreşedinţi

302

psdDorin Hanu şi Vasile Râbu sunt cei doi motreni social-democraţi care au fost votaţi de delegaţii la Conferinţa Judeţeană a PSD de joi, pe posturile atât de disputate de vicepreşedinţi, în organizaţia gorjeană. Hanu a obţinut de altfel şi cel mai mare număr de voturi dintre toţi cei 15 vicepreşedinţi aleşi, adică 131.

În rândul vicepreşedinţilor PSD au mai fost aleşi de asemenea încă doi primari, cel din Bustuchin, Ion Ciocea şi cel din Leleşti, Marian Rotaru.

Luptă strânsă joi pentru cele 15 posturi de vicepreşedinţi ai PSD Gorj. Pe aceste locuri au candidat 23 de membri de partid, opt fiind declaraţi învinşi la finalul scrutinului pe liste. Printre perdanţi s-au aflat edilul din Plopşoru, Petre Grigorie, care a obţinut doar 86 de voturi, Aristică Paicu, primarul din Băleşti care a primit doar 65 de voturi, primarul din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu care a primit 92 de voturi, pierzând, ,,la mustaţă” locul în conducerea organizaţiei şi primăriţa din Ţânţăreni, Maria Vasilescu, care a obţinut doar 65 de voturi. Pe lista perdanţilor s-au mai aflat şi Iulia Vână care a avut cel mai slab scor de doar 45 de voturi, Nicolae Mergea cu 59 de voturi, preşedinta femeilor din PSD Gorj, Elvira Şarapatin cu 75 de voturi şi fostul primar de Târgu-Cărbuneşti, Toader Pasti Cristian cu 60 de voturi.

Bebe-Viorel Ionică şi Laurenţiu Ciurel, reconfirmaţi

psd sefu1Deşi au fost anumiţi social-democraţi care s-au opus iniţial candidaturii lui Bebe-Viorel Ionică şi a lui Laurenţiu Ciurel, cei doi fiind deja numiţi vicepreşedinţi în PSD Gorj, ambii au câştigat aceste funcţii la Conferinţa Judeţeană a PSD Gorj, surclasând membrii cu ştate vechi în partid. Omul de afaceri, Bebe Viorel Ionică, a obţinut astfel 112 voturi iar fostul director al Complexul Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, 94 de voturi.

Au devenit vicepreşedinţi şi senatorul Toni Mihail Greblă, deputatul Vasile Popeangă, Puiu Diaconescu, Scarlat Iriza, Corneliu Popescu, Ciprian Florescu, Alin Văcaru, Andrei Maioreanu.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here