Alegeri amânate la PC Gorj

391

pcMembrii PC Gorj au sistat pregătirile pentru alegerile interne, care trebuia să aibă loc chiar la sfârşitul lunii. Alegerile au fosta amânate pentru toamna acestui an, motivul invocat de reprezentanţii partidului fiind ,,tensiunile economice şi sociale” de la nivel naţional.

Deşi săptămâna trecută au anunţat că pregătirile pentru alegerile interne din organizaţie au intrat pe ultima sută de metri, acum conservatorii şi-au schimbat planurile. Conferinţa judeţeană trebuia să aibă loc pe 30 mai, la orele 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu dar totul a fost contramandat. Preşedintele organizaţiei PC de la Glogova, Gheorghe Milea a explicat joi motivele pentru care evenimentul important a fost amânat pentru toamnă. ,,Din cauza tensiunilor economice şi sociale apărute la nivel naţional, la nivel central s-a stabilit amânarea alegerilor de la Gorj”, a declarat Milea.

Reprezentanţii PC Gorj anunţă, de asemenea, prezenţa în Gorj a preşedintelui partidului Daniel Constantin, care va veni la Motru şi apoi la Târgu-Jiu în zilele de 2 şi 3 iunie. Daniel Constantin va avea întâlniri cu membrii partidului dar şi cu factorii de decizie de la nivelul localităţilor respective.

A. Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here