Alegerea rujului în funcție de ochelarii de soare pe care îi porți

641

Ochelarii de soare se numără printre favoritele sezonului, iar în această vară, noi modele în diferite forme, culori şi dimensiuni nu trebuie să lipsească din colecţia noastră de accesorii. Bineînţeles, pentru un look complet, rujul este şi el nelispit.

Ochelari cu ramă albă şi ruj roşu în nuanţă retro
Fie că alegi să porţi o pereche de ochelari cat eye, fie că optezi pentru un model cu rame rotunde, e musai ca acestea să fie albe. Alături de un ruj roşu deschis, cu accente portocalii, vei obţine un mix retro şi spectaculos pentru zilele călduroase de vară.

Inspiraţia anilor ‘90 şi rujurile în nuanţe calde de maro
Iată un duo impresionant şi extrem de uşor de obţinut. Nuanţele calde de maro se potrivesc perfect cu accentele vintage şi subtile reprezentative anilor ‘90. Pentru un vibe ultrafeminin, lentilele aurii sunt întotdeauna binevenite şi vor schimba radical orice apariţie.

Rame negre de mari dimensiuni şi ruj nude
Ştim că rujul roşu ar face furori alături de o pereche de ochelari cu rame negre, însă pentru un look cald de vară, tonurile nude sunt ideale, iar look-urile naturale şi fresh sunt atracţia sezonului cald.

Ochelari cu rame rose gold şi ruj în nuanţă roz pudrat
Nuanţele de roz pudrat se regăsesc peste tot în garderoba noastră, de la piesele vestimentare de zi cu zi, până la produse de make-up şi accesorii. În cazul acesta, două dintre ele fac un duo de excepţie, reuşind astfel să-ţi transforme instant ţinuta.Ochelari cu rame în formă de inimă şi ruj roşu aprins. Practic, acest model de ochelari de soare reprezintă chemarea sezonului cald. Pe lângă aerul flirty pe care îl oferă, alături de un ruj în nuanţă roşu aprins acesta oferă o imagine ideală a ceea ce înseamnă zilele de vară.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here