Alegători accidentaţi după votare

165

Accident electoral, aşa i s-ar putea spune evenimentului rutier înregistrat ieri la prânz în comuna Săcelu, unde patru persoane din Vâlcea, venite aici ca turişti, au fost lovite de o maşină scăpată de sub control.


Oamenii fuseseră la vot şi numai ce ieşiseră din secţia de votare, la nici 100 de metri distanţă trezindu-se cu un autoturism care intră direct în ei. Martori oculari spun că şoferul avea nişte păsări pe post de pasageri şi era atent la zburătoare în momentul în care a scăpat maşina de sub control. Trei dintre răniţi au refuzat să fie duşi la spital, precizând că juliturile pe care le au şi le pot trata singuri. În schimb, un al patrulea bărbat, un bătrân de 73 de ani, a fost dus la spitalul de urgenţă din Târgu Cărbuneşti, unde medicii i-au constatat mai multe leziuni şi un traumatism cranio-facial, acesta urmând să rămână internat în perioada următoare.
Şoferul a fost testat cu fiola, aparatul indicând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. El s-a ales însă cu dosar penal şi nu va uita prea curând ziua referendumului, dar nu prin prisma rezultatelor electorale, ci a propriei păţanii.
Gelu Ionescu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here