Alb elegant, rustic sau modern, șemineul electric reprezintă noul trend în materie de încălzire și decor

565

Cel mai elegant și confortabil mod de a completa atmosfera călduroasă chiar și într-un apartament, o reprezintă achiziția unui semineu decorativ de calitate premium. Echipa meșterilor de la PEFOC, propune o gamă diversă de șemineele electrice ca soluții ideale, accesibile din punct de vedere al prețului, care arată la fel de bine ca un șemineu autentic pe lemne, direct în sufrageria ta de la bloc, în living-ul din casa de vacanță de la munte sau într-o cameră de pensiune.

Pe lângă design-ul modern și spectaculos, aceste dispozitive oferă siguranță pentru integritatea căminului sau a familiei, putând fi montat chiar și în dormitorul copilului. Cu ajutorul termostatului, temperatura este menținută la un nivel controlat, un lucru foarte benefic, mai ales pe timpul nopții. În plus, sticla șemineului nu se încălzește, ceea ce înseamnă un risc inexistent în preajma copiilor, vârstnicilor sau a animalelor de companie!

Scopul comun care stă la baza tuturor șemineelor marca PEFOC, încă din momentul proiectării este de a conferi căminului tău o atmosferă magică, precum aceea redată de un semineu pe lemne clasic, un plus de căldură și în general, acel sentiment că te afli cu adevărat ,,acasă”. Datorită tehnologiei LED, a aerotermei puternice, a design-ului complet personalizabil și a materialelor de calitate, șemineele electrice vor reuși să-i impresioneze pe toți musafirii tăi. Suntem diferiți și avem gusturi diferite, motiv pentru care, ai la dispoziție o gamă diversificată de modele de șeminee decorative electrice, pregătite să satisfacă toate stilurile arhitecturale – rustic, modern, clasic sau minimalist.

Printre cele mai căutate modele din care poți alege se numără: Magna, Helmi, Frode, Hagen, Tori sau Larsen, incorporabil/de perete sau incastrabil/cu portal, toate modelele fiind disponibile la prețuri accesibile și performanțe ridicate, grație inovațiilor hi-tech.

Șeminee electrice moderne albe
Sunt cele mai populare, mai căutate și mai apreciate modele de șeminee electrice din catalogul PEFOC. Albul se potrivește oriunde, în orice decor, stil, tip de locuință, cu orice mobilă sau obiecte decorative. Albul nu se demodează și rămâne mereu în trenduri! În plus, deschide atmosfera și dă senzația de mai mult spațiu, fiind o non-culoare clasică, folosită încă din vremurile aristocrației.

Șeminee electrice rustice cu imitație de piatră
Dacă dorești să îmbini stilul clasic al șemineelor tradiționale de odinioară, cu atmosfera contemporană, poți opta pentru amenajarea livingului tău cu un șemineu electric rustic, cu chenar din MDF, ce imită perfect piatra decorativă. Este fabricat din fibră rezistentă, în stil tradițional, ce se va potrivi perfect într-o cabană la munte, într-o casă de vacanță sau într-o bucătărie de vară închisă.

Șeminee electrice de tip focar incorporabil
Pentru cei care nu doresc un șemineu electric clasic, pot opta doar pentru focarul electric incorporabil direct în: mobilă, zid din beton sau cărămidă, peretele din rigips, structură pe lemn sau alte materiale de mascare ori de construcție, folosite în casă sau apartament. Este economic, 100% personalizabil și reprezintă cea mai mai ieftină soluție de a-ți amenaja locuința cu un șemineu aspectuos!

V-au fost prezentate doar o parte din gama de șeminee electrice, catalogul pefoc.ro conținând mult mai multe modele premium sau economice cu design elegant, flacără 3D și sistem sonor, care imită sunetul de lemne trosnind pe foc. Oferta nu se oprește aici! Pe lângă variantele electrice, poți alege o întreagă serie de șeminee clasice pe lemne, variante puternice de termosemineu pe peleti, sobe rustice sau coșuri de fum, servicii profesionale de montaj șemineu și multe alte dispozitive, toate la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here