Alături de Udrea – Grădinaru a fost la Craiova pentru a mişca Oltenia

272

Sub sloganul “Mişcăm Oltenia”, liderii naţionali ai Partidului Mişcarea Populară(PMP) au discutat, la finalul săptămânii trecute, despre viziunea PMP pentru România la o reuniune organizată la Craiova cu peste 500 de membri şi simpatizanţi din Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Dolj şi Olt.

Nu a lipsit de aici Daniela Grădinaru, şefa PMP Gorj. Partidul Mişcarea Populară este alternativa celor care vor să construiască pentru România, a fost mesajul deputatului Elena Udrea la Craiova. “Trăim astăzi într-o Românie a USL – a mafiei, a clientelismului şi a dispreţului faţă de cetăţean. USL a ajuns la putere cu proiectul “Jos Băsescu” şi a pus în practică proiectul “Jos România”.
GRADINARUMişcarea Populară este un partid care se naşte din speranţa românilor că se poate face politică altfel. Suntem oameni care au lăsat ceva concret în urma lor atunci când au avut funcţii publice. Împreună vom lua Oltenia şi România din mâinile USL şi vom câştiga alegerile prezidenţiale din acest an”, a declarat fostul ministru al dezvoltării şi turismului.
Totodată, secretarul regional pentru Oltenia, Gelu Vişan, i-a îndemnat pe cei prezenţi să se mobilizeze împotriva tuturor abuzurilor şi nedreptăţilor pe care le pune în practică Guvernarea USL.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here