Al doilea deservent de la Direcția Publică Motru și fiica de 17 ani, suspecți de coronavirus

9791

După ce deserventul Direcției Publice Motru a fost depistat pozitiv, ieri, și transferat la Spitalul Târgu-Cărbunești, deoarece are probleme mai vechi de sănătate, în această dimineață, și colegul acestuia de pe mașina de gunoi a ajuns la spital. Omul s-a prezentat la unitatea medicală din Motru împreună cu fiica de 17 ani, ambii spunând că au avut frisoane toată noaptea. Tatăl și fiica sunt suspecți de coronavirus, ambii aflându-se, până azi, în autoizolare la domiciliu.

În Spitalul Motru se află de ieri și soția primului deservent al Direcției Publice Motru, soțul fiind pozitiv. Femeia așteaptă în spital rezultatul testului.

La spital s-a prezentat tot azi și un alt salariat al Direcției Publice, care acuză probleme de stomac. Nu se cunoaște ca acesta să fi fost internat ca suspect.

La Direcția Publică Motru, potrivit directorului Tudor Dobrică, sunt 23 de salariați în concediu de odihnă, cerut de unitate. Este vorba despre o parte a salariaților TESA dar și despre echipa de la ,,construcții” care a prestat, până acum câteva zile, în Spitalul Motru la reabilitarea Secției Interne.

Dobrică anunță că mai are doi subalterni în izolare la domiciliu, deoarece angajații ai soțiile angajate la Tricotaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here