Ajutor din partea Asociaţiei Inimi de Gorjeni, pentru o familie din Târgu-Jiu

680

Asociaţia Inimi de Gorjeni, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, a oferit, săptămâna trecută, un ajutor financiar de 1.000 de lei pentru o familie cu șase copii, aflată în dificultate, din municipiul Târgu-Jiu.

Cazul a fost adus în atenţia oamenilor cu suflet mare de către Cristina Lia, o rovinăreancă implicată în acţiunile de întrajutorare a persoanelor aflate în dificultate.
La apelul acesteia de a ajuta şi a efectua lucrări de reparaţii în casa din Târgu-Jiu, unde locuieşte o familie cu șase copii, în condiţii improprii şi fără curent electric, a răspuns prompt şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, prin Asociaţia Inimi de Gorjeni. „În momentul în care am aflat despre acest caz, am decis să ajutăm şi noi această familie. Săptămâna trecută am ajutat cu 1.000 de lei din bugetul Asociaţiei Inimi de Gorjeni. Am cumpărat tablă zincată, o uşă de termopan şi un geam. De asemenea, astăzi (n.r. ieri), am mai alocat încă 500 de lei din acelaşi buget destinaţi a fi folosiţi pentru achiziţionarea de noi materiale de construcţii. Urmează să mai facem o evaluare să vedem dacă familia mai are nevoie de ceva. Mama şi cu cei cinci copii, cel mare preferând să rămână acasă, i-am luat la Târgu-Cărbuneşti, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate. Acolo vor beneficia de cazare, mâncare şi îngrijire specifică, deoarece nu se putea sta în casă datorită lucrărilor derulate. Continuăm să îi ajutăm şi să facem tot ce trebuie astfel încât, în momentul în care se vor întoarce în familie, să aibă tot ce le este necesar spre a se descurca independent. Mulţumim doamnei Cristina Lia pentru implicare, precum şi celorlalţi voluntari implicaţi în acţiunea caritabilă”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here