Ajutați de partid să acceseze fonduri europene. „Nu este o chestiune populistă”

1786

USR Gorj anunță că a format o echipă din nouă oameni care va merge, de săptămâna viitoare, în județ pentru a-i sprijini pe cei care doresc să obțină fonduri europene. Echipa este coordonată de către expertul în accesarea fondurilor europene, Eduard Claudiu Fariseu, în același timp candidatul partidului la Primăria Dănciulești.
„Nu este o chestiune populistă, pentru că Eduard Fariseu este consilier și consultant de fonduri europene. Mi se pare normal că dacă avem astfel de cunoștințe în grupul nostru și, dacă există în județul Gorj necesitate ca aceste cunoștințe să fie utilizate de către cetățeni, la urma urmei, asta este una dintre obligațiile partidelor politice, să vină în preîntâmpinarea nevoilor oamenilor”, a spus Radu Miruță, președintele USR Gorj.
În perioada următoare se vor deschide câteva linii de finanțare, iar gorjenii sunt încurajați să acceseze bani europeni. „Ne apucăm de treabă. Vom fi prezenți în localitățile din județul Gorj pentru a-i informa pe oameni despre măsurile existente de atragere a fondurilor europene și pentru a-i ajuta să și acceseze cu succes”, susține Eduard Fariseu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here