AJOFM Gorj selectează ingineri pentru a lucra în Spania

235

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare Eures, oferă un număr de 20 de locuri de muncă vacante de ingineri în oraşul Barcelona din Spania, în cadrul societăţii Altran Technologia e Innovacion Andrea Aponte.

Astfel, se caută câte cinci ingineri RAMS, tot atâţia pe automatizări, pe calibrare motoare şi în domeniul software. Pentru cei RAMS se cer studii superioare în domeniul electronicii, automaticii sau al telecomunicaţiilor, experienţă minimă de doi ani în proiecte tehnice în domeniul industriei aeronautice, feroviare sau de autovehicule. Pentru cei care doresc să lucreze în domeniul automatizărilor, este bine să ştie că se cer studii superioare în inginerie industrială sau mecanică, experienţă în domeniul aeronauticii, căi ferate sau de automobile. Cei care vor fi selectaţi pentru calibrarea de motoare trebuie să aibă studii de inginerie mecanică sau industrială, precum şi experienţă minimă de un an de zile în sectorul automatizării cu proiecte despre calibrarea motorului Diesel. Şi cei cinci ingineri software trebuie să posede diplomă de studii superioare în domeniul informaticii sau automaticii, dar şi experienţă în proiecte tehnice de minim un an.

Conform purtătoarei de cuvânt a AJOFM Gorj, Ana-Maria Niculescu, gorjenii care îndeplinesc cerinţele enumerate mai sus şi care vor să lucreze în Spania trebuie să şi aibă bune cunoştinţe de limba engleză, de franceză, iar cunoştinţele de limbă spaniolă constituie un avantaj. Se oferă contract permanent şi un salariu între 20.000 – 25.000 euro brut/an.

Cei interesaţi, se pot adresa, cu un CV, la sediul instituţiei din strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr.1, la compartimentul EURES sau la numărul de telefon 0253/211.568.

Cursuri pentru calificare

În ciuda reducerii cheltuielilor din instituţiei, AJOFM Gorj continuă să organizeze lunar cursuri de calificare. Astfel, în iulie, se organizează trei cursuri de lucrător în comerţ în localităţile Târgu-Jiu, Turceni, Mătăsari, alte două de asistent de gestiune în Târgu-Jiu, la Padeş unul de asfaltator şi unul de constructor drumuri şi poduri. De asemenea, alte două cursuri se vor mai ţine la Târgu-Jiu, şi acelea de operator calculator. Pentru luna următoare, Agenţia a anunţat susţinerea a două cursuri în municipiul reşedinţă de judeţ de agent de pază.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here