AJOFM Gorj oferă peste 100 de locuri de muncă în străinătate

137

Prin serviciul de ocupare european EURES, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Gorj oferă peste 100 de locuri de muncă vacante în statele Spaţiului Economic European.

În Germania se caută bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie, şi personal auxiliar: ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră. Solicitanţii trebuie sa deţină calificare profesională încheiată sau experienţă profesională. De asemenea, se cer cunoştinţe de limbă germană.
Se oferă contracte de muncă pentru perioada octombrie-aprilie, timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare. Salariul oferit este de 1500-2000 euro brut/lună pentru personalul specializat şi 1200-1500 euro brut/lună pentru personalul auxiliar. Cazarea este pusă la dispoziţie de către angajator (gratuit sau negociabil).
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1. Informaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon 0253211568.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here