AJF Gorj ia în calcul patru variante pentru a finaliza sezonul

3109

Comitetul Executiv al AJF Gorj s-a întrunit joi, 4 iunie, pentru a stabili modul în care se va relua Liga a IV-a. După consultări, care au avut loc prin videoconferinţă, s-au avansat patru scenarii pentru a desemna campioana judeţeană, implicit echipa care va juca în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. În aceeași ședință s-a luat hotărârea înghețării campionatului județean al Ligii a V-a. În ceea ce privește faza județeană a Cupei României, Comitetul Executiv al AJF Gorj discută încă variantele pentru datele de reluare a competiției, așteptând în același timp și o poziție oficială a Federației Române de Fotbal cu privire la data de start a fazei naționale a Cupei.
Cele patru variante de încheiere a sezonului sunt:
,,I. Participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a IV-a, cu disputarea meciurilor în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, cu înjumătățirea punctelor din clasamentul la zi al Ligii a IV-a.
II. Participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a IV-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, într-un singur joc, pe teren neutru, urmând a se ține cont de meciurile directe disputate deja.
Echipele ar porni cu punctaj de 2p, 1p și 0p, clasamentul urmând a fi întocmit în funcție de rezultatele meciurilor directe disputate deja.
III. Participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a IV-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, într-un singur joc, pe teren neutru.
Echipele ar porni cu punctaj de 2p, 1p și 0p, în funcție de clasamentul la zi al Ligii a 4-a.
IV. Participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a IV-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, într-un singur joc, pe teren neutru. Toate cele trei echipele ar porni cu 0 puncte.
În cazul variantelor II, III și IV, conform discuțiilor purtate de președintele Mihai Prunariu cu primarul Marcel Romanescu, meciurile se vor disputa pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. În cazul variantei I, meciurile se vor disputa pe terenurile celor trei echipe participante la play-off”, se arată în comunicatul AJF Gorj
Toate meciurile se vor disputa în condițiile prevăzute de lege la vremea respectivă, cu respectarea normelor de protejare a tuturor participaților.
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Toate variantele .nu stim cine a fost creierul ,sunt facute im favoarea Bustuchinului ,oare de ce ?Chiar nu mai aveti limite ,vreti iar sa ii duceti la baraj si sa se faca de ras. Daca ati fost alesi sa ganditi ptr fotbalul gorjan nu o faceti in interes personal,respectati clasamentul si nu uitati ca locul 1 are cinci puncte avans, puncte castigate pe teren nu la comitetul executiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here