Agresorii, prinşi cu Năvodul / Doi procurori şi un poliţist, luaţi la bătaie în Clubul Mozart

395

Doi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi un poliţist din Rovinari au fost implicaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un scandal ce a avut loc într-un club din Târgu-Jiu. Doi dintre cei trei agresori se află acum sub control judiciar.

Totul ar fi început după ce un client al localului i-ar fi dat o palmă unuia dintre procurori.
Un poliţist din Rovinari a sărit în apărarea procurorului Florin Bocai, însă doi prieteni de-ai agresorului au intervenit şi l-au lovit până au sărit agenţii de pază, care i-au bătut pe cei trei tineri.
Aceştia au primit pumni şi picioare până ce martorii au sunat la 112 şi toţi cei implicaţi în scandal, cu excepţia poliţistului, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, şi unul dintre agresori, care a reuşit să fugă, au fost duşi la audieri.

club mozart 2Operaţiune cu efect imediat!
După câteva ore, a fost prins şi cel de-al treilea agresor şi dus tot la Parchet pentru audieri. Asta după ce poliţiştii au declanşat, în prealabil, operaţiunea Năvodul pentru a-l prinde pe agresor, având în vedere că peste tot au fost organizate filtre. Acesta a fost prins de altfel în trafic şi în urma unei percheziţii sumare s-a constatat că avea asupra sa şi un cuţit. Arma albă nu a fost folosită în încăierare, însă constituie circumstanţă agravantă.
R.L., A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here