Agenţii economici nu se înghesuie să ofere locuri de muncă şomerilor gorjeni

142

12 agenţi economici şi-au anunţat participarea până acum la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, care va avea loc pe data de 19 aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Oferta cuprinde peste 80 de locuri de muncă disponibile atât pentru şomerii cu studii superioare cât şi pentru şomerii cu studii medii.

Cel mai aşteptat eveniment al anului pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă este programat în data de 19 aprilie şi se va derula, ca de obicei, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, începând cu ora 10.00. La Bursa Generală a Locurilor de Muncă îşi vor putea găsi un job atât persoanele cu studii superioare cât şi persoanele cu studii medii sau profesionale. Au fost contactate o parte dintre firmele de pe raza oraşului pentru a li se prezenta oportunitatea recrutării de forţă de muncă nouă cu acest prilej. “Până în acest moment am contactat 65 de agenţi economici în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. 12 dintre ei şi-au anunţat participarea la bursă şi vor veni cu un număr de 81 de locuri de muncă, 11 pentru persoanele cu studii superioare şi 70 de posturi pentru persoanele fără studii superioare”, a precizat Ana-Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.
Posturi disponibile la Bursă pentru persoanele cu studii medii sunt de lucrător gestionar, vânzător, sudor, şofer, brutar iar pentru persoanele cu studii superioare vor fi posturi în domeniile asigurărilor, consultant asigurări, inspector asigurări.

Sunt aşteptaţi să participe la bursă cât mai mulţi agenţi
Agenţii economici care doresc să ia parte la bursă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj până la data de 18 aprilie 2013.
Salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară în aceste zile demersuri pentru contactarea agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de AJOFM Gorj în scopul de a încadra în muncă un număr cât mai mare de şomeri, în domenii corespunzătoare pregătirii lor profesionale.
Reprezentaţii AJOFM spun că prin organizarea acestei acţiuni se va oferi posibilitatea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de a sta faţă în faţă cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here