Aflux de solicitări pentru eliberarea buletinelor

120

Sediul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Târgu-Jiu a fost luat cu asalt de către târgujienii care se grăbesc să-şi schimbe actele de identitate. În primele două zile ale acestei săptămâni, angajaţii DPCLEP au primit în jur de 200 de cereri. În preajma referendumului, programul de lucru la Evidenţa Persoanelor a fost prelungit, salariaţii instituţiei venind la serviciu chiar şi sâmbătă şi duminică.

Angajaţii Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor (DPCLEP) Târgu-Jiu au parte de o săptămână agitată. În pragul referendumului ei se confruntă cu un aflux de cereri de la târgujieni. „În această perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului de solicitări. În primele două zile ale acestei săptămâni ni s-au adresat aproximativ 200 de persoane. Noi stăm la dispoziţia cetăţenilor, fie că vor să-şi schimbe actele de identitate pentru că pleacă în vacanţă, fie că o fac pentru a merge la referendum. Suntem pregătiţi să facem faţă tuturor solicitărilor”, a precizat directorul DPCLEP Târgu-Jiu.

Program prelungit până la ora 18:00
Pentru că, de regulă, în prag de alegeri electorale, Serviciile de Evidenţă a Persoanelor sunt luate cu asalt de către cetăţenii care au actele de identitate expirate, conducerea Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu vine în sprijinul cetăţenilor, prelungind programul de lucru cu publicul. Programul de lucru cu publicul al DPCLEP Târgu-Jiu este de luni până miercuri de la 08:00 la 16:00, joi de la 08:00 la 18:00, iar vineri de la 08:00 la 14:00. Pentru a face faţă solicitărilor apărute în perioada premergătoare referendumului, programul de lucru al Evidenţei Populaţiei se modifică astfel: de luni până vineri de la 08:00 la 18:00, sâmbătă de la 08:00 la 16:00, iar duminică, 29 iulie, se lucrează de la 08:00 la 20:00.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here